Создать акаунт

Dhurata Dora, Don Arbas - Get down (feat. Don Arbas)

0 0
Dhurata Dora, Don Arbas - Get down (feat. Don Arbas)
  • Listened: 42 раз
  • Size: 8.39 Mb
  • Duration: 03:40
  • Quality: 320 Kbps
  • Release date: 27.11.2022
Listen online
Dhurata Dora, Don Arbas - Get down (feat. Don Arbas)
Download song All songs Dhurata Dora, Don Arbas
We recommend the track «Dhurata Dora, Don Arbas - Get down (feat. Don Arbas)» - download in mp3 format for free or listen online with high quality at any time. Our universal audio player supports all devices such as Android, iPhone and PC.

Clip for the song: Dhurata Dora, Don Arbas - Get down (feat. Don Arbas) (Video)

Lyrics: Dhurata Dora, Don Arbas - Get down (feat. Don Arbas) (Text)

Ooh,
Three, two, one,
Oh.

You need somebody,
If you want a party,
You need somebody,
Come on, come on girl,
Party, party, party, party,
Baby girl oh.
Baby Boy çka po kqyr ti knej,
A mos jam ka te pelqej,
Mos po don ti me kanë me mu,
Vonë këtë send e ke kuptu.
A t'kam thënë që i bjen Pisman,
Kur ki thënë po du më t'lan,
A t'kam thënë që ma mir nuk gjen,
Tash shko te ajo qe të ndjen.
Babe ty të shikoj,
Vetën jo s'e kufizoj,
Babe ty të shikoj,
Edhe pse me ben t'harroj.
Pse vetën s'e sheh,
Ti mua mirë më njeh,
Pse vetën e mundon,
Jo me mua s'shkon.
Get down take it slow,
Muzikën përcjelle dhe hapat bani tash on the flow,
Lady singing like a never done it before,
Percjelle rritmin e harroj krejt edhe take it low,
Hajde take it low.
Harro, harro, that's right,
Veq jeto jeto
Edi shum mir se çka do çka do,
Kështu që ruju mos gabo,
That's right baby girl,
Take it low slow mow,
How i like it you know,
Baby girl i like it slow,
Come on come on.
Sonte nuk dojna m'u ndal,
Ia ka nis vendi m'u kall,
E ti s'bënë më xhelozu,
Kur vëtë s'ke dit mu më m'vlerësu.
Kjo natë po shkon perfekt,
Sonte pa ty hapet,
Edhe pse ti sonte qanë,
Unë pa ty e lumtur jam.
Babe ty të shikoj,
Vetën jo s'e kufizoj,
Babe ty të shikoj,
Edhe pse me ben t'harroj.
Pse vetën s'e sheh,
Ti mua mirë më njeh,
Pse vetën e mundon,
Jo me mua s'shkon.
Get down take it slow,
Muzikën përcjelle dhe hapat bani tash on the flow,
Lady singing like a never done it before,
Percjelle rritmin e harroj krejt edhe take it low,
Hajde take it low.
Prapë on top,
Prapë hite non-stop,
Prapë tik tak si n'club,
Prapë klik klak si n'club,
Party non-stop,
Arbasound make it hot,
And you like it a lot,
Yess sing with me come on,
Oh, uh, oh, mh.
Listen to more tracks
Comments
Minimum comment length - 50 characters. comments are moderated